Twitter Takip

15 Nisan 2013

Masal Perisi'nin Dizileri

Herkese kocaaman merhabalar,
Biraz hasta olduğum için bir kaç gündür yatağımdayım hep. Bilgisayarım da sağolsun hiç yalnız bırakmadı beni sürekli o dizimi bu dizimi izledim durdum :) Bu yazımda da sizlerle izlediğim dizileri paylaşayım dedim. Öğrenci evimizde televizyonumuz yok ben de pek sevmem televizyonu zaten izlediğim diziler de genelde yabancıdır. Başlayalım o halde:


Once Upon A Time / Zamanın Birinde: Tüm masal kahramanlarının kötü kalpli kraliçe tarafından lanetlenip bir kasabaya gönderilmesini anlatan fantastik bir dizi. Bir sürü güzel ve yakışıklı oyuncunun bir arada olduğu kalabalık bir oyuncu ekibi var :)
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


The Vampire Diaries / Vampir Günlükleri: Adından da anlaşılacağı üzere vampirlerin hayatını anlatan bir dizi. Ama sadece vampir yok dizide; cadılar,avcılar, kurt adamlar ve hatta melezler bile var. Bilen bilir yine oyuncularının çok dikkat çektiği bir dizidir :)
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


The Walking Dead / Yürüyen Ölüler: Zombi çılgınlığııııı :)) Zombilerin makyajlarını aşırı dehşet yapıyorlar iğrençlik olmasın diye buraya normal bir fotoğraf koydum :) Şimdi bu 3 diziyi de görüp bu kız ne biçim diziler izliyo hiç mi normal bir dizi olmaz aralarında demeyin var çünkü :) İşte geliyooo
   ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


The Big Bang Theory: Bu dizinin Türkçe adı yok sanırım. Kendisi en sevdiğim komedi dizisi olur. Kuantum fiziğine merak salmış iki bilim adamının karşı dairesine güzel bir kızın taşınması ve sonrasında gelen komik ve sıradışı yaşantıları anlatıyor. 6 sezondur yaşayan bir dizi bu herkesin bir göz atması lazım diye düşünüyorum :)
     ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ali Ayşe'yi Seviyor: Bu daaa şu sıralar en sevdiğim yerli dizi. Çok renkli ve eğlenceli ayrıca tam bir aile dizisi bence, çok da iyi oyuncular var.


E benden şimdilik bu kadar. Biraz dinlenmem gerekiyor saat de geç olmuş zaten hepiniz esen kalın olur mu :)

10 yorum:

  1. big bang teori büyük patlamayla dünyanın oluşumu açıklayan var oluş teorisinin adıdır hani tek hücreli bir canlıdan mutosyana uğrayarak oluşan diğer canlılar inancı :) genelde fizikçiler ve ateistlerin varoluş teorisi dizi ismini bu teoriden almış :) başka bir anlamı yok sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. filmdekiler hep fizikçi o yüzden bu ismi kullanmışlardır. yoksa big bang teorisi diye dizi adını çevirmek komik olurdu biraz ondan yapmadım :)

      Sil
  2. evet öyle olunca itici geliyor biraz keşke daha güzel bir isim bulsalarmış :) ama fizikle özdeşleştiği için seçmişler sanırım :)

    YanıtlaSil
  3. bir kadın bi erkek gördüm galiba.
    kıkır kıkır gülerek izliyorum valla.
    :)

    YanıtlaSil
  4. ay ben bi yanlışlık yaptım galiba.
    bi arkadaş daha var kevser küçük.
    galiba arkadaşsınız, yoksa karıştırdım mı.
    o bana yazmış, ingilizce ile ilgili bişiler sorucaktı.
    hotmail adresimi istedi. yok dedim gmaili verdim.
    ama bloglarınızı karıştırdım galiba.
    galiba çok benzettim birbirinize.
    özür dilerim.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de google+'da paylaştığım bir kadın bir erkek videosundan bahsediyosunuz sanmıştım hiç de yanlışlık olmamıştı oysa :))

      Sil
    2. ondan söz etmiştim ki zaten.
      :)
      bir de kevser adlı arkadaş var.
      nerdeyse aynısınız fotolarda.
      bir kadın bir erkek başka blogtandı galiba.
      o arkadaşın bloguna girdim sanmıştım tıklayınca.
      o arkadaş da yazmıştı bana yorum.
      o kitap kokusu siz masal perisi.
      arkadaşsınız sanmıştım ya.
      neyse yorumda yanlış yapmadım zaten o başka.
      ikinizi bi an için karıştırdım sanırım ya özür işte.
      neyse o zaman arkadaş olun barii.
      :)



      Sil
    3. o zaman sizin için fotoğrafımı güncelleyeyim :)
      hangi blogda ne olmuş her şey birbirine girmiş durumda şu an zaten ders çalışmaya çalışıyorum kafam allak bullak oldu :) :)

      Sil
    4. yok tamam zaman kaybetme.
      derslerine yoğunlaş.
      vizelerin olmalı.
      kolaylıklar başarılar dilerim.
      :)
      önemli bişi diildiii.
      :)

      Sil
    5. çoook teşekkür ederim Allah cümlemize kolaylıklar versin :)
      yine de güncelledim fotomu bakalım o kadar benziyo muymuşuz :)

      Sil

Yorumunu paylaşmak istemez misin?