Twitter Takip

13 Nisan 2013

İlk Yayın Heyecanı ^_^

                       


İlk yayın heyecanı mı? Sanki canlı yayına çıkıyorum da :)


Blog dünyasına ciddi olarak adım attığım ilk yazımdır bu benim, kimse karışmasın kimse de bir şey demesin efendim burası benim dünyam benim masalım çünkü. Kendimi tam olarak özgür hissedebileceğim her şeyin benim kontrolümde olduğu bir dünya..


Bu blogda neler paylaşacağım acaba? Düşüncelerim mi, çizimlerim mi, yazılarım mı, yaşadıklarım mı, gezmelerim tozmalarım mı, hobilerim mi? Bunlardan birkaçı ya da hepsi birden mi? Kafamda dönüp duran bazı kategoriler var ama zaman içinde blogum kendi yönünü çizecek o zamanlar bu posta dönüp dönüp kendime güleceğim :)

Azcık da kendimden bahsedeyim o zaman. Gerçi şu an hiç izleyicim yok, kendi kendime konuşuyorum ben burada. Ama olsun çok eğleniyorum ki :) 

Bendeniz, Meryem. Nam-ı diğer Merican. Arkadaşlarım -en kıymetlilerim- böyle der bana ben de severim bu lafı adım gibi benimsedim artık. Üniversite öğrencisiyim, şunun şurasında 1buçuk yıl sonra da psikolojik danışmanım inşallah. Oldukça renkli ve neşeliyimdir. bkz:üstteki gif ;) Şu sıralar vizelerin 'sen önden git' diye gönderdiği stres ile meşgulüm. Gereksiz işlere harcadığım vakti asla fazladan ders çalışmaya harcamam. Rahatımdır. Ama panik halimi görmeyin ağlarsınız halime :) Ankara'da yaşıyorum soğuk kasvetli falan ama seviyorum yine de bu kenti. Ankara'ya kışın gelmeyin o kadar :)


Her şeyden anlamasam da her şeye ilgi duyabilen biriyimdir. O kursa gideyim bu kursa gideyim der durur ama yoğunluktan hiç birine gidemem. Resim yapmayı severim, özellikle de yağlı boyaya bayılırım. Çok fazla takı kullanmasam da takı tasarımından hoşlanırım, keçeyle bir şeyler yapmaktan, pasta börek çörek yapmaktan, çanta yapmaktan falan filan. Ama bunlar da pek de profesyonelce yapılmış şeyler olmaz, genelde de yarım kalır zaten :) Müziği severim, çok severim. Film izlemeye bayılırım. Ha bi de oyunlar var tabi ah nasıl unuturum her güzel oyunun tadına bakmışımdır üstelik herkesi geçip sıkılıncaya dek oynarım :)


Şimdilik bu kadarı yeterli olur belki ilk izleniminiz için. Sık sık yazmaya çalışacağım. Burası benim dünyam ama beni burda yalnız bırakmayın olur mu??

Hoşgeldim blog dünyasına, siz de hoş geldiniz benim dünyamaaa :)

11 yorum:

  1. Hayırlı uğurlu olsun bloğun daaa ilk yazın da :) Pardon İlk yayının da mı deseydim hahaha :) Bu arada artık bir izleyicin var yanlız değilsin, daha nice nice izleyicin olacak bak gör neler olacak :)

    YanıtlaSil
  2. Heyecanla bekliyorum neler olacağını :) Hoşgeldinizzz :)

    YanıtlaSil
  3. Bende Şenay Abla'mı takip ettim.bakim bi nerelerde kimin bloglarında diye hoop kendimi burda buldum :)Hayırlı uğurlu olsun blogunuz :)Dört gözle bekliyor olacağım paylaşımlarınızı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ben de dört gözle bekliyorum blog performansımı. hoşgeldinizz :))

      Sil
  4. amanda aman kimler burdaymış :) Yazılarını takip edicm yavrum öpüldn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de seni öpüyorum cınıms hoşgeldin :)

      Sil
  5. Ankara'lı bir blogger daha hoşgelmiş efendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk hoşbulduk, siz de hoşgeldiniz efendim :)

      Sil
  6. blog dünyasına hoş geldiniz güzel paylaşımlarda buluşabilmek dileğiyle hayırlı olsun bloğunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim hoşbulduk :)ben de sizin blogunuza bir göz attım yemeklere dibim düştü :)

      Sil
  7. Blogunuza yeni rastladım. İlk yazıdan başlayayım dedim :)
    Artık yavaş yavaş postlarınızı okurum :)
    Symcouture.blogspot.fr

    YanıtlaSil

Yorumunu paylaşmak istemez misin?